Over mij

Tibetaanse terriƫr die mooi in model gemaakt wordt, dit doe ik graag omdat ik van honden en anderen dieren houd.
Een dierenliefhebber in hart en nieren.

Mijn naam is Helen Simmers. Ik ben altijd al een groot dierenliefhebber geweest. Ik ben opgegroeid met een hond, kat, konijnen, hamsters, muizen en vogels. Vanaf mijn 17de rijd ik paard. Vijftien jaar geleden is mijn grote droom uitgekomen en ben ik samen met mijn partner verhuisd naar een vrijstaande woning in het mooie Beemster waar ik mijn paarden aan huis kan houden en mijn duitse herder de ruimte had.

Nadat mijn paard niet meer voor de wedstrijdsport geschikt was ben ik begonnen met agility wedstrijden met mijn twee mini australian/american shepherds.

Naast mijn baan als controller ben ik begonnen aan een opleiding honden trimmen in Harderwijk. Daar heb ik mijn diploma hondentrimmer behaald.

Ik ben aangesloten bij de vakorganisaties ABHB (algemene belangenvereniging voor het huisdiertoiletteer bedrijf) en AVVT zodat u weet dat u op het juiste adres bent bij een hondentrimmer met vakkennis.

Naast de werkzaamheden in mijn trimsalon en mijn baan als controller volg ik diverse specialisatiecursussen op mijn vakgebied.